Paris Jackson on upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma koki pari vuotta sitten järkytyksen, kun edesmenneen Michael Jacksonin Paris-tytär yritti itsemurhaa. Sittemmin hänen kerrottiin toipuneen ongelmistaan Utahissa sijaitsevassa Diamond Ranch Academy -hoitolaitoksessa. Lasten äiti Debbie Rowe haki keväällä Michael Jacksonin jälkikasvun huoltajuutta.

it's an old one but it's one of my favorites

Posted by Pari Ramone on 11. huhtikuuta 2015

Nykyisin 17-vuotias Paris Jackson voi jo selvästi paremmin, joskin viime vuonna hänen väitettiin olevan raskaana poikaystävälleen. Facebookissa Pari Ramone -nimellä oleva Paris on julkaissut itsestään ja poikaystävästään hempeitä kuvia.

Paris Jackson on tähän saakka pysynyt poissa parrasvaloista itsemurhayrityksen jälkeen. Hänen äitinsä Debbie Rowe selitti taannoin oikeudessa, että suurin syy Parisin itsetuhoisuuteen on ollut se, että tyttö uskoo menettäneen sielunsa isänsä kuoltua.

Teenage dirtbag #red

Kuva, jonka Pari Ramone (@parijramone) julkaisi

#dreans

Kuva, jonka Pari Ramone (@parijramone) julkaisi

moshpit fam <3

Posted by Pari Ramone on 10. toukokuuta 2015