Mies esitteli driftaustaitojaan – huonostihan siinä kävi

Autot · Annika Kela

Hurjastelusta nauttiva autokuski halusi julkaista netissä autovideon, jossa hän esittelisi driftaustaitojaan tyhjällä parkkipaikalla. Miehen kunnianhimoinen ajatus näyttävästä driftausvideosta jäi lopulta haaveeksi, sillä mies epäonnistui surkeasti tempussaan.

Hurjapään ystävä kuvasi videolle, kun kuski kaasutteli parkkipaikalla ja ennen kuin driftaaminen ehti alkaa, oli auto jo tössähtänyt katulamppuun. Miehen hurjastelu oli päättynyt lyhyeen ja siitä todisteena oleva videomateriaali on huvittavaa katsottavaa.

Miehen surkea esitys oli niin koomista katsottavaa, että kaverukset päättivät julkaista videon netissä epäonnistumisesta huolimatta. Driftailutaitojen esittelyn sijaan videolla haluttiin näyttää kuinka ei pidä driftailla. Miehen videosta tuli lopulta hyvä esimerkki kehnosta ja taidottomasta driftaamisesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.