Poliisi ratsasi bordellin Saksassa – teki karmivan löydön

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saksassa poliisi on tehnyt ratsian Münichenissa sijaitsevaan ilotaloon. Poliisi paljasti, että he olivat saaneet vihjeen bordellissa asuvasta lampaasta ja suorittivat sen vuoksi ratsian. Vihje oli osoittautunut oikeaksi ja bordellista pelastettiin kolmeviikkoinen karitsa.

Poliisin antaman tiedotteen mukaan bordellin toiminnassa oli syyllistytty laittomuuksiin, josta ratsiassa saatiin todisteita. Poliisit nimittäin takavarikoivat ilotalosta suuret määrät kannabista ja huumeita ratsian yhteydessä.

Daily Mail -lehden mukaan viranomaiset ilmoittivat, että ilotalosta löydetty Birke-niminen lammas on pelastettu ja luovutettu eläintensuojeluviranomaisille. Bordellissa työskentelevä prostituoitu oli vastuussa Birkestä ja hän oli väittänyt omistavansa lampaan. Tapauksen johdosta nainen määrättiin heti eläintenpitokieltoon.