Pullistuvat verisuonet ovat miesmallien uusi sixpack!

Fitness · Annukka Heikkilä

Äskettäin media oli pullollaan uutisia siitä, miten miehet saavat ottaa rennosti huolehtimatta vartalostaan, koska isävartalo on seksikkäin. Hyvässä kunnossa oleva vartalo ja lihakset ovat siitä huolimatta ikuinen katseenkiinnittäjä, ja nyt kuuminta näyttäisi Details-lehden mukaan olevan pullistelevat suonet.

New Yorkista kotoisin oleva malli ja personal trainer Elias Carmelo kertoi lehdelle huomanneensa fitness-maailmassa uuden trendin, joka on verisuonet. Näyttävästi hyvää verenkiertoa pidetään seksikkäänä ja jopa alitajuisesti terveyden merkkinä, minkä vuoksi muun muassa Calvin Klein -merkin uusimmissa kuvissa komeilevat miehet, joiden kädet ovat pullollaan näkyviä suonia.

Seksikkäimpänä pidetään etenkin käsissä näkyviä suonia. Carmelon mukaan salilla on nykyään todella mautonta pullistella vatsa- tai rintalihaksia ilman paitaa, ja uusimpana saavutuksena nähdäänkin käsissä olevat selvästi erottuvat suonet. Kysyntä käsien suonia esiintuovalle treenille on kasvanut. Verenkiertoa edistävässä käsitreenissä tehdään Carmelon mukaan erilaisia nostoja käsipainoilla vaihtelevin kiertoliikkein.