Kokoontaitettava hotellihuone festareille – kasaus 10 minuutissa

Matkailu · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla Suomessa uutisoitiin, että eräs panimo tuo festareille kontteihin rakennetut hotellihuoneet. Instant-majoitus ei ole kuitenkaan suomalainen idea, sillä esimerkiksi Hollannissa on menty jo paljon pidemmälle. Siellä nimittäin esiteltiin nyt kokoontaitettava hotellihuone.

Splash
Splash

Hubert Von Heijdenin suunnittelemat Flexotels-hotellihuoneet voi jatkossa siirtää sinne missä asiakkaatkin ovat, oli kyse sitten festareista tai sukujuhlista. Nykyisin monet vieroksuvat ankeaa telttamajoitusta, mutta tällaisten innovaatioiden ansiosta siihen ei jatkossa enää tarvitse tyytyä.

Kahden hengen huoneessa on makuupaikkojen lisäksi valaisimet, sähkö, perushuonekalut sekä tietenkin kylpyhuone suihkuineen ja wc-istuimineen. Mikäs olisikaan mukavampaa kuin kävellä festarialueella törkyisen Bajamajan sijaan oman hotellihuoneen vessaan. Majoitus Flexotels-huoneessa maksaa noin 50 euroa per yö.

Splash
Splash
Splash
Splash