Kuski menetti tajunsa ajossa – kamera kuvasi kaiken

Autot · Tim Isokivi

Monet liikenteessä tapahtuvat vaaratilanteet olisi mahdollista välttää, mutta joskus myös yllättävät sairaskohtaukset voivat johtaa kolareihin. Youtubessa levinneellä videolla nähdään täpärä tilanne, joka olisi saattanut johtaa tuhoisaan kolariin.

Youtube-käyttäjä Paul Yearley oli ajamassa Mustangillaan pitkin maantietä, kun hän menetti yhtäkkiä tajunsa saamansa kohtauksen vuoksi. Miehen mukaan kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun jotain tällaista on tapahtunut. Paulin autossa ollut kamera tallensi koko tilanteen.

Videolta näemme, kuinka Paul yhtäkkiä menettää tajunsa kesken ajon. Auto kiitää ulos tieltä, ja kaahailee hetken aikaa itsekseen pellolla. Lopulta mies tulee onneksi tajuihinsa, ja onnistuu saamaan auton jälleen hallintaansa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.