Steve Aoki hyppäsi yleisön sekaan – fani haastaa oikeuteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kansainvälisesti todella tunnettu dj Steve Aoki on syytettynä vahingonteosta. Aokin keikalla ollut fani on nostanut syytteen, koska mies oli esityksensä aikana hypännyt yleisön sekaan ja laskeutunut suoraan tytön päälle.

San Diegossa Steve Aokin esitystä katsomassa ollut Brittany Hickman sai illalleen ikävän päätöksen, kun Aokin hyppäsi lavalta naisen päälle. Aoki heitti yleisöön täytetyn kumiveneen. Kumivene oli suoraan Hickmanin päällä, kun Aoki hyppäsi veneeseen. Aoki osui kovalla voimalla veneen alla olleeseen Hickmaniin ja hän kaatui veneen alle.

Iskun seurauksena Hickmanilta oli lähtenyt taju ja hän oli kaatunut maahan. Kun hän oli toipunut iskusta hän huomasi, että niskaan ja nilkkaan sattuu. Sairaalaan päästessään naiselle kerrottiin, että hänen nilkkansa ja niskansa olivat murtuneet. Jos nainen olisi tehnyt päällään jonkin äkillisen liikkeen matkalla sairaalaan hän olisi voinut halvaantua.

ABC 10 News kertoo, että Brittany Hickman joutui vammojensa vuoksi olemaan kaksi kuukautta työkyvyttömänä, minkä jälkeen hän on nostanut syytteen sekä Steve Aokia että konsertin järjestänyttä Hard Rock Hotelia vastaan.

ICYMI: Steve Aoki is one of the biggest EDM stars on the planet and his live shows are notoriously wild, but are they…

Posted by 10News – ABC San Diego KGTV on Monday, May 18, 2015