Yhteislaulu autossa pahasti pieleen – auto suistui tieltä

Autot · Annukka Heikkilä

Selfie-kepin myötä erilaiset yhteiskuvat ja videot ovat nyt vieläkin helpompia ottaa niin, että kaikki mahtuvat kuvaan. Eräs kaveriporukka päätti tehdä automatkallaan hyväntuulisen videon, jossa he laulavat autoradion mukana, mutta videosta ei tullutkaan ihan sellainen kuin he olivat suunnitelleet.

Nelikko lauloi autossa Baby Come Back -nimistä kappaletta vahvasti eläytyen. Kaksi naista laulaa etupenkillä ja takapenkillä on kaksi miestä, joista toinen kuvaa selfie-kepin avulla tilanteesta videota. Yllättäin nainen alkaa kuitenkin menettämään autonsa hallinnan.

Kesken yhteislaulun autosta puhkesi rengas. Renkaan puhjettua nainen menetti auton hallinnan, mutta sai sen onneksi pysähtymään tien sivuun nurmikentälle. Kenellekään ei käynyt kuinkaan, mutta tilanne säikäytti koko seurueen pahanpäiväisesti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.