Alessia Tedeschi ja Cristiano Ronaldo yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Real Madridin riveissä pelaava jalkapallotähti Cristiano Ronaldo on tullut tunnetuksi paitsi jalkapallokentiltä myös yksityiselämänsä ansiosta. Urheilija on seurustellut useiden mallien, kuten Irina Shaykin, Alice Goodwinin ja Gemma Atkinsonin kanssa.

Splash
Splash

Pari viikkoa sitten Ronaldon huhuttiin deittailevan 25-vuotiasta chileläistä Playboy-malli Daniella Chavezia. Nyt nainen huhujen kohteena on kuitenkin vaihtunut, sillä Ronaldon kerrotaan seurustelevan italialaisen malli-näyttelijätär Alessia Tedeschin kanssa. Kaunotar vietti viikonlopun formulatunnelmissa Monacossa, jossa hän ehti käydä myös uimarannalla.

24-vuotias Alessia Tedeschi on yksi Italian tämän hetken kuumimpia mallitulokkaita. Hän joutui pari vuotta Caprin lomasaaren rannikolla veneonnettomuuteen. Vakavassa onnettomuudessa Tedeschi joutui veneen alle ja potkuri repi hänen kylkeään riekaleiksi. Taannoin Alessia palasi viimein julkisuuteen, ja sittemmin paparazzit ovat seuranneet häntä tiiviisti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash