Jennifer Nicole Lee treenasi laiturilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa nykyisin noudattavat. Tähti syntyi, kun huomattavan ylipainoinen perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja totaalisen elämänmuutoksen avulla.

Splash
Splash

Jennifer on viime aikoina onnistunut saamaan runsaasti palstamillimetrejä treenatessaan julkisilla paikoilla, joissa ohikulkijat pääsevät ihastelemaan häntä tositoimissa. Nyt perheenäiti on suunnannut vuorostaan laiturille, johon hän perusti oman pienen treenipaikkansa.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash