Bella Thorne on upea näky rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähti Bella Thorne on tullut tunnetuksi näyttelijänä, laulajana ja mallina. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintyä jo yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa, ja parhaiten hänet tunnetaan Disneyn Shake It Up -sarjasta.

Splash
Splash

Monien muiden amerikkalaistähtien tapaan Bella Thorne julisti taannoin Memorial Day -juhlapäivää Kalifornian Malibu Beachilla. Näyttelijätär kuvattiin nauttimassa rantaelämästä sekä bikineissä että valkoiseen mekkoon pukeutuneena.

Taannoin Bella nousi otsikoihin julkaisemalla yhteiskuvia Pamela Andersonin pojan Brandonin kanssa. Bella ja Brandon ovat molemmat jakaneet sosiaalisessa mediassa kuvia toisistaan ja vaikuttaisi siltä, että pari deittailee. Brandon Lee on Pamela Andersonin ja Mötley Cruen jäsenen Tommy Leen poika.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash