Tuttu näky? Kissa ei juuri auta kotiläksyissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien sanotaan lieventävän omistajiensa stressiä. Suloisten karvaturrien leikkejä on hauskaa ja rentouttavaa seurata vierestä ja niiden rapsutteleminen saa kuin ihmeen voimalla kaikki kiireet katoamaan. Aina ei kuitenkaan ole hyvä aika leikille jos työt tai kotitehtävät ovat kesken.

YouTubeen on lisätty hauska video, jossa perheen lemmikki vaikeuttaa huomattavasti tytön kotiläksyjen tekemistä. Tyttö istuu pöydän ääressä ja yrittää tehdä tehtäviä koulukirjaansa, mutta pöydällä makoileva kissa on eri mieltä.

Kissa kiinnostuu tytön kädessä heiluvasta kynästä ja tökkii sitä jatkusvasti tassullaan. Kynän tökkiminen vaikeuttaa kirjoittamista huomattavasti ja tyttö laittaakin välillä kissan tassun takaisin pöydälle. Kissa kuitenkin jatkaa kynän jahtaamista ja alkaa pureskelemaan sen päätä samalla, kun tyttö yrittää kirjoittaa.