Lacey Wildd leikeltiin taas – haluaisi vieläkin suuremmat rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy muutamia naisia, joilla omien rintojen valtava koko on muodostunut pakkomielteeksi. Eräs sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on kuuden lapsen äiti ja realitytähti Lacey Wildd, jolla on maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat.

Splash
Splash
Splash
Splash

Eilen Lacey kuvattiin Los Angelesissa kasvot siteissä, eli hän oli käynyt jo 37. kerran operoimassa itseään kirurgisesti. Sekään ei hänelle vielä riitä. Kuuden lapsen äiti Lacey Wildd omistaa LLL-kokoiset rinnat, mutta tavoittena on vähintään QQQ-kokoiset pallot.

Wildd ei huomiota kaihda, sillä hän poseeraa mielellään muotoineen kuvaajille. Hänen laihdutuksellaan oli taannoin traagisia seurauksia, sillä Wilddin maksa oli pettää rajun dieetin aikana. Blonde Squad -elokuvassakin nähtävä nainen on tähän mennessä suurentanut rintojaan jo 12 kertaa, kun kauneusleikkauksia on takana yhteensä 36.

Splash
Splash
Splash
Splash