Raju koulukiusaaminen videolle – tyttö tuomittiin 8 kuukaudeksi vankeuteen

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Ohikulkija kuvasi Lontoossa South Croydonin alueella videon, jossa opiskelijatyttö kiusasi poikaa kadulla. Tyttö uhkaili poikaa ja löi häntä kasvoihin. Poika ei tee videolla tytölle mitään ja elekieli kertoo hänen olevan peloissaan. Video lähti nopeasti leviämään verkossa ja nyt videolla oleva tyttö on saatu kiinni.

Videolla tyttö lyö poikaa jatkuvasti kasvoihin. Poika ei uskalla koskea tyttöön takaisin tai tehdä edes vastarintaa. Poika ei myöskään lähde pakoon tilannetta vaan on täysin jähmettynyt tytön käsittelyssä. Poliisi sai tietää videosta toukokuun 14. päivänä ja tyttö myönsi syyllisyytensä pari päivää myöhemmin.

Tyttö ei ollut ensimmäistä kertaa väkivaltainen vaan hän on aiemmin ollut syytettynä siitä, että kävi tytön päälle. Your Local Guardian -lehden mukaan tyttö sai väkivaltaisen taustansa vuoksi pojan ahdistelemisesta ja lyömisestä rangaistukseksi kahdeksan kuukautta nuorisovankilassa.