Gumball 3000 Extra: Saksa kielsi kisan – miljonäärit pitivät poliisia pilkkanaan

Autot Lux · Stara.fi

Tukholmasta lauantaina liikkeelle lähtenyt luksusautojen Gumball 3000 -kilpailu eteni tänään Tanskan ja Saksan alueelle ja siitä kohti Euroopan reitin päätepistettä Amsterdamia. Stara oli lauantaina paikalla lähtöruudukossa, jossa Saksan kerrottiin kieltäneen koko kilpailun alueellaan. Kilpailun reitti kuitenkin kulki Saksan kautta.

The germans don't like Gumball, so we cleverly covered the stickers. #Gumball3000 #Gumball2015 #NextStop #Germany #GumballTeam57 – Follow us on Snapchat to see the latest! @gumballteam57

Kuva, jonka Team57 – LIVE AT GUMBALL (@gumballteam57) julkaisi

Vielä viikonloppuna oli vielä epäselvää kuinka suuren ongelman Saksan viranomaisten linjaus tulisi tapahtumalle aiheuttamaan, mutta tänään akuuttiin ongelmaan keksittiin nerokas ratkaisu. Saksa kielsi nimittäin Gumball 3000 -kilpailun, eli toisin sanoen kaikki siihen viittaavat tunnukset ja mainokset.

Luksusautoilla liikkeellä olleet miljonäärit ja julkkikset pitivät lopulta saksalaisia poliiseja pilkkanaan ”peittämällä” autojensa Gumball 3000 -tunnukset ja mainokset erittäin läpikuultavalla maalarinteipillä. Oheisista kuvista selviää, että teippi peitti mainokset vain nimellisesti, ja tosiasiassa mainokset erottuivat katukuvassa tavallista enemmän erikoisten teippiviritysten ansista.

Ordnung muss sein! #Vogn11 #gumball3000 #fuldfartbagud

Kuva, jonka Esben Bjerre (@esbenbjerre) julkaisi

Vee have vays off making you not advertise #gumball3000 #stockholmtovegas #astonmartin #germany

Kuva, jonka Team UFO (@gumball_team46) julkaisi