Annatko vielä rahaa kerjäläisille? TV-ryhmä paljasti karun totuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monia suomalaisia on viime vuosina ärsyttänyt romanikerjäläisten rantautuminen Suomeen, sillä nämä kerjäläiset ovat osa järjestäytynyttä rikollisuutta ja he vaativat rahaa usein jopa uhkaavaan sävyyn. Nyt toukokuun lopussa varsinkin romanikerjäläiset ovat taas vallanneet suomalaiskaupunkien kadut.

On yleisesti tiedossa, että suurin osa ulkomaisista kerjäläisistä keräävät rahaa suuremmalle organisaatiolle. Siitä huolimatta monet suomalaiset antavat yhä kolikoitaan auliisti näille henkilöille. Siksi nyt onkin ajankohtaista palauttaa mieliin parin vuoden takainen video, jossa television kuvausryhmä tutki erään ”rampautuneen” keräjäläisnaisen elämää. Seurannassa nimittäin paljastui, että nainen oli kaikkea muuta kuin rampa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään miten nainen hoippuu ostoskadun jalkakäytävällä kahden kävelykepin varassa ja onnistuu saamaan ihmisiltä rahaa. Kuvausryhmä kuitenkin seuraa naista useiden päivien ajan, ja pian selviääkin, että kyseessä on erittäin hyvinvoivan näköinen ja trendikkäästi pukeutuva nuori nainen. Toisin sanoen hän ainoastaan näyttelee rampaa rahaa saadakseen. Tämä kannattaa muistaa, kun näkee ”vammautuneita” romanikerjäläisiä kaduilla.