Tutkimus selvitti: 40-vuotiaana seksi on parhaimmillaan

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Jotkut uskovat sanontaan, että elämä alkaa vasta 40-vuotiaana. Silloin on mitä luultavimmin hyvä asunto, auto, lapset ja rahatilannekin on varmasti parempi kuin 20-vuotiaana opiskelijana. Uusimman tutkimuksen mukaan myös seksielämä on parempaa 40-vuotiaana.

Tutkimukseen otti osaa 828 englantilaista, jotka vastasivat kysymyksiin koskien parasta ikää harrastaa seksiä. Tulosten mukaan 37 prosenttia naisista ja 34 prosenttia miehistä vastasi, että seksi on parasta 40-vuotiaana.

IllicitEncounters.com -sivuston tiedottaja kommentoi Metro-lehdelle, että 20-vuotiaat harrastavat todella paljon seksiä, mutta 40-vuotiaat alkavat vasta oikeasti nauttimaan siitä. Vanhemmilla on enemmän kokemusta, vähemmän irtosuhteita ja he tietävät, mitä he haluavat intiimeiltä suhteiltaan, minkä vuoksi seksi on parempaa.