Kanye West mukaan Kimin mobiilipeliin – ei näytä lainkaan itseltään!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashian sai viime vuonna ikioman Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipelinsä. Peli osoittautui suureksi menestykseksi, vaikka se ei tuottanutkaan viime vuoden loppuun mennessä aivan odotetun kaltaisia jättituloja.

Kim Kardashian: Hollywood on saamassa pian uutta sisältöä. E! Entertainment -sivuston mukaan myös tähden aviomies, Kanye West, olisi liittymässä pelin hahmojen joukkoon. Glu Mobile -yhtiln Twitterissä julkaiseman kuvan perusteella Kanyen videopeliversio ei kuitenkaan juurikaan muistuta ulkoisesti tosielämän räppäriä.

Kesällä 2014 julkaistu Kim Kardashian: Hollywood on saatavilla iPhone ja Android-puhelimille ja kotitietokoneille. Pelaajan tarkoituksena on saavuttaa mahdollisimman paljon kuuluisuutta luomalla suhteita, osallistumalla valokuvauksiin, poseeraamalla catwalkilla ja menemällä naimisiin.