Khloe Kardashian selfiessä tiikerinpennun kanssa – eläinaktivistit raivostuivat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Khloe Kardashian on viettänyt viime päivänsä Dubain auringon alla. Kaunotar on räpsinyt aktiivisesti kuvia matkastaan ja julkaissut niitä Instagramissa. Hiljattain tähtönen päivitti tililleen kuvan, jossa hän poseerasi pienen tiikerinpennun kanssa.

Kuvan julkaisemisesta nousi kohu eläinaktivistien keskuudessa. Otos ei ole saanut armoa aktivisteilta vaan tähtösen toimia on moitittu muun muassa turhamaisiksi ja ajattelemattomiksi. Eläintenoikeusjärjestön edustajat ovat olleet tuohtuneita siitä, että Khloe on kuvan julkaisemisella tukenut eläintenrääkkäykseen liittyvää toimintaa.

Daily Mail -lehden mukaan World Animal Protection -järjestön edustaja Silia Smith sanoi olevansa pettynyt Khloe Kardashianiin, sillä kuvissa esiintyvät villieläimet kuuluvat luontoon eikä vankeuteen.

– Huolestuttavaa kuvissa on se, että pieni oranginpoikanen ja tiikerinpoikanen on todennäköisesti erotettu emoistaan viihdebisnestä varten. Niin kauan kun toiminnalle on kysyntää Khloe Kardashianin kaltaisten ihmisten keskuudessa, niin kauan toiminta on myös tuotteliasta ja kannattavaa, Smith muistuttaa.

Kritiikistä huolimatta Khloe Kardashian ei ole poistanut kuvia sosiaalisesta mediasta. Eläinaktivistien jyrähtämisellä ei selvästikään ole ollut Kardashianiin minkäänlaista vaikutusta.

Kisses

Kuva, jonka Khloé (@khloekardashian) julkaisi