Lady Gaga rinnat paljaana nettikuvassa – bannaako Instagram?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gaga kerää katseita ja saa paljon huomiota näyttävän tyylinsä vuoksi. Gaga osaa kohauttaa pukeutumisellaan kerta toisensa jälkeen ja poptähden asuvalintoihin ja asusteisiin kiinnitetäänkin aina paljon huomiota. Viime aikoina hänet on kuitenkin nähty aikaisempaa harvemmin rohkeissa kuvissa. Eiliseen saakka.

Last night #C2CVancouver @brandonvmaxwell I made a few alterations… Hope you don't mind xx

Kuva, jonka @ladygaga julkaisi

Lady Gaga julkaisi nimittäin Instagramissa valokuvan itsestään esiintymässä Vancouverissa. Hänellä on yllään poikkeuksellisen rohkea asu, joka paljasti käytännössä kokonaan hänen rintansa. Kuva voi hyvinkin rikkoa Instagramin sääntöjä, mutta ainakaan vielä sitä ei ole poistettu palvelusta.

Taannoin Lady Gaga nähtiin Met Gala -hyväntekeväisyysgaalassa jalassaan Minna Parikan suunnittelemat näyttävät korkokengät. Lady Gaga on nähty ennenkin Minna Parikan kengissä. Suunnittelija itse on lahjoittanut laulajattarelle aiemmin sarjakuva-aiheiset korkokengät, jotka nähtiin Gagan jaloissa naisen vieraillessa Suomessa The Born This Way Ball -kiertueensa aikana.