Kyllä! Megan Fox maailman seksikkäin nörtti – tältä näytti kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Megan Fox on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa ryhdyttyään kotiäidiksi. Viime vuonna hänet nähtiin tosin Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa, ja hän tulee palaamaan myös sen vuonna 2016 ilmestyvään jatko-osaan. Elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä.

Splash
Splash

Eilen Megan Fox ikuistettiin leffan kuvauksissa New Yorkissa, jossa hän oli pukeutunut IT-teknikoksi roolihahmonaan. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi lukuisia kertoja äänestetty Fox lienee siten maailman seksikkäin nörtti.

Megan Fox on julkisesti myöntänyt viihtyvänsä pelkästään perheen parissa, eikä hänellä omien sanojensa mukaan ole kuin yksi läheinen ystävä, kasvohoitajana työskentelevä Mindy. Megan vakuutti taannoisessa Cosmopolitanin haastattelussa, että yksi hyvä ystävä riittää, sillä näyttelijä ei ole kovinkaan sosiaalinen. Foxilla on kaksi lasta, vuonna 2012 syntynyt Noah ja helmikuussa 2014 syntynyt Bodhi.

Splash
Splash
Splash
Splash