StaraTV: Näin Suomessa! Minikokoinen sauna mopoauton perässä

Matkailu StaraTV · Stara.fi

Suomalaiset ovat perinteisesti saunakansaa, ja erilaiset saunat ovat perinteisesti seuranneet suomalaisia joka puolelle lentokoneista nostureihin. Extreme Run -tapahtumassa nähtiin viime viikonloppuna poikkeuksellisen hauska pienikokoinen sauna, joka on helppo ottaa mukaan reissuun.

Stara
Stara
Stara
Stara

Stara bongasi tapahtumasta saunan, jonne mahtuu kerralla jopa viisi saunojaa. Erikoiseksi saunan teki se, että löylyhuonetta vedettiin tavallisen auton sijaan mopoautolla.

– Iskä joskus keksi, että olisi ihan siistiä vetää jotain vaunua perässä. Siitä piti ensin tulla sellainen caravan-tyylinen vaunu, mutta loppujen lopuksi isä sitten keksi, että siitä voisi tehdä saunan, kun itse tekee kiukaan. Kaikki on tehty ihan omin kätösin ja kaksi päivää meni siinä, Henrik kertoi Staralle.