Maailman kallein seksilelu maksaa 17 000 euroa

Lifestyle Lux · Stara.fi

Seksielämän piristykseksi on käytetty jo vuosituhansien ajan erilaisia apuvälineitä, mutta alalla on nähty myös aivan viime vuosina nopeaa kehitystä. Nyt luksusmerkki Coco de Mer on esitellyt Nell Pleasure Seedin, joka on maailman kallein vibraattori.

Nell Pleasure Seed
Nell Pleasure Seed

Nell Pleasure Seed ei tule löytymään aivan jokaisen naisen pöytälaatikosta, sillä sen hintalappu on noin 17.000 euroa. Kämmenelle mahtuvassa laitteessa on kaksi kärkeä, jotka värähtelevät viidellä eri nopeudella. Vibraattori on tehty 18 karaatin kullasta ja se toimitetaan tyylikkäässä lukittavassa puurasiassa. Nell Pleasure Seedistä on tehty myös halvempi ”tavisversio”, jonka hinta on 320 euroa.

Nell Pleasure Seed
Nell Pleasure Seed
Nell Pleasure Seed
Nell Pleasure Seed
Nell Pleasure Seed
Nell Pleasure Seed