Teini-Kardashian otti väärän asennon – vilautus todella lähellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin suvun supermalli Kendall Jenner on nykyisin upeilla asuvalinnoillaan yksi punaisten mattojen kuvatuimpia kaunottaria. Etenkin hänen juhlapukuvalintansa Cannesin elokuvafestivaaleilla saivat ihmiset ihastelemaan ja kameroiden salamavalot räpsymään.

Splash
Splash

Parhaillaan Brasilian Sao Paulossa oleva Kendall osallistui eilen Le Lis Blanc -brändin tilaisuuteen, jossa hänen asuvalintansa oli paljastaa aivan liikaa pintaa. Paita oli nimittäin peittävä, kun kaunotar poseerasi oikeassa asennossa, mutta väärässä asennossa asu paljastaa helposti aivan liikaa. Nyt sellainen tilanne oli lähellä.

Äskettäin Kendall Jenner pukeutui upeaan asuun Cannesissa Youth-elokuvan ensi-iltaan. Lisäksi Cinema Against AIDS Gala -hyväntekeväisyysgaalaan Jenner valitsi näyttävällä helmalla varustetun juhlapuvun. Nuori supermalli on mennyt malliurallaan jo kirkkaasti Kim Kardashianin ohi.

Splash
Splash
Splash
Splash