Hevonen sai syntymäpäiväkakun – puhalsi kynttilät itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat usein kuin perheenjäseniä. Niitä komennetaan, rakastetaan, hellitään ja kielletään. Monet pitävät lemmikeilleen myös syntymäpäivät leipoen eläimelle sopivan kakun. JD-nimisen hevosen syntymäpäivät muistettiin samalla tavalla hoitajien toimesta.

New Yorkin läheisyydessä sijaitseva hevostalli Ithilien Stables järjesti vuosia täyttävälle JD-nimiselle hevoselle syntymäpäiväyllätyksen. Hoitajat kuvasivat videolle, kun he lauloivat hevoselle toivottaen hyvää syntymäpäivää ja ojensivat herkkukakun.

Kakun päällä oli palavia kynttilöitä, jotka hevonen yllättäin puhalsi sammuksiin. Hoitajat olivat täysin ihmeissään, kun hevonen otti hauskan virnistyksen ja puhalsi kakussa olevat kynttilät. Sitä vartenhan ne kakun päällä olivat, mutta hoitajat eivät voineet kuvitellakaan, että JD puhaltaisi ne ilman apua.