Panimon uusi olutmerkki: Wu-Tang Clanin musiikin kypsyttämä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Philadelphiassa toimiva Dock Street Brewery -panimo valmistaa olutta hip hopin ystävien mieleen. Panimon uutuusolut on saanut nimen Ain’t Nuthing to Funk With, ja se kypsyy Wu-Tang Clanin musiikin tahtiin.

– Se syntyi vitsinä. Mietin, synnyttäisikö basson ääni tarpeeksi värähtelyä, jotta oluen hiiva liikkuisi tynnyrissä ja antaisi oluelle erilaisia makuja, panimon omistaja Vince Desrosiers kuvailee Philly Mag -lehdelle.

Olut siis kypsyy tynnyrissä, johon on liitetty jatkuvasti Wu-Tang Clanin musiikkia Spotifystä pyörittävä soitin. Ananaksella ja appelsiinilla maustettu olut tulee myyntiin myöhemmin tänä vuonna.

– Kuuntelen joka päivä musiikkia panimolla, ja halusin luoda sarjan lempimusiikkini inspiroimia oluita. Kyseessä ei ole ehkä aivan uusi idea, mutta musiikkimakuni on laaja ja Wu-Tang vaikutti hyvältä yhtyeeltä aloittaa, Vince Desrosiers valoittaa projektinsa taustoja.