42 vuotta vanha täytekakkupala maksaa 750 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keräilijät ovat siinä mielessä erikoinen ihmistyyppi, että joskus myös muiden jätteet ovat heille arvokkaita. Kovin harva olisi nimittäin ymmärtänyt vuonna 1973 Prinsessa Annen ja Mark Phillipsin häissä, että silloin säästetty täytekakkupala voisi maksaa 42 vuotta myöhemmin 750 euroa.

Splash
Splash

Parhaillaan Julien’s Auctions -huutokaupassa on esillä useita brittikuninkaallisten häistä peräisin olevia kakkupalloja, jotka myydään eniten tarjoaville myöhemmin tässä kuussa. Kakkupalat on säilyttänyt hovin palveluksessa ollut kuningattaren autonkuljettaja Leonard Massey.

Prinsessa Annen kakun lisäksi myynnissä on myös kakkupala Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häistä vuodelta 2011 ja Prinssi Charlesin ja Dianan häistä vuodelta 1981. Myynnissä ovat myös kakkupala Prinssi Charlesin ja Camillan häistä vuodelta 2005 sekä Prinssi Andrew’n ja Sarah Fergusonin häistä vuodelta 1986. Kakkupalojen hinnoiksi arvioidaan 550 – 750 euroa.

Splash
Splash