Kylie Jenner ryhtyy poptähdeksi – Kanye West tuottaa debyyttisinglen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kardashianien realityperheen kuopus Kylie Jenner on alkanut käydä ahkerasti laulutunneilla, sillä neitokainen pyrkii musiikkiuralle lähitulevaisuudessa. Jenner on saanut paljon kannustusta laulamiseen poikaystävältään räppäri Tygalta ja sisarensa mieheltä Kanye Westilta.

Daily Mail -lehden mukaan West on niin vakuuttunut Kylien taidoista, että hän on tarjoutunut tuottamaan Jennerin debyyttisinglen. Musiikkimogulin avustuksella tähtösellä on suuret mahdollisuudet tehdä läpimurto jo ensimmäisellä sinkkujulkaisuullaan.

Kylien valmennuksesta on tähän asti vastannut hänen hyvä ystävänsä Pia Mia, joka on hiljattain lyönyt läpi omalla musiikkiurallaan. Todennäköisesti myös Tyga on tarjoutunut auttamaan tyttöystäväänsä kaikin mahdollisin keinoin ja hänen odotetaan myös esiintyvän kaunottaren tulevissa kappaleissa.