Nainen korjasi hampaansa pikaliimalla – karmiva tulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Manchesterilainen perheenäiti sai hiljattain huonoja uutisia, sillä hammaslääkärit kertoivat hänelle, ettei hänen hampaitaan voitu enää pelastaa . 48-vuotias Angie Barlow oli murheen murtama, mutta ymmärsi kuinka vakavasta asiasta oli kyse. Nainen oli nimittäin liimannut omat hampaansa kiinni pikaliimalla.

Naisen hurja tee-se-itse -operaatio sai alkunsa siitä, että naisen hampaasta lohkesi pala. Angie pelkäsi hammaslääkäreitä, sillä hänen äidiltään oli poistettu hampaita kurkkusyövän toteamisen yhteydessä.

Hammaslääkärissä käymisen sijaan nainen päätti korjata hampaansa itse. Kymmenen vuoden ajan Angie on korjannut hampaansa pikaliimalla ja nyt hänen suunsa on pahoin tulehtunut. Kärsittyään kovista kivuista nainen lopulta päätti hakeutua hammaslääkäriin.

Pikaliima oli syövyttänyt luun naisen ikenien alta eikä hampaat enää pysyneet suussa kiinni. Näky naisen purukalustosta on kerrassaan järkyttävä. Joukko hammaslääreitä laativat tarkan suunnitelman naisen purennan pelastamiseksi. Suuri osa naisen hampaista jouduttiin poistamaan ja tilalle oli ruuvattava hammasproteesit. Pitkäkestoisen ja kivuliaan operaation jälkeen naisen hymy on vihdoin palautettu entistä ehommaksi.