Colatölkki rintojen välissä – tässä syy hämmentävään netti-ilmiöön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viimeksi hyvän asian puolesta kampanjoitiin sosiaalisessa mediassa Ice Bucket Challenge -haasteen merkeissä, kun ihmiset jakoivat itsestään videoita, joissa he kaatoivat päälleen saavillisen jäitä. Nyt Instagramissa villitsee kampanja rintasyövän puolesta.

Rintasyöpää tukeakseen ja säännöllisestä rintojen tutkituttamisesta muistuttaakseen naiset ovat alkaneet julkaista itsestään melko paljastelevia kuvia Instagramissa. Haaste kulkee nimellä #HoldACokeWithYourBoobsChallenge, jossa naiset kuvaavat itsensä Coca-Cola -tölkki, -pullo tai lasillinen kyseistä virvoitusjuomaa rintojensa välissä.

Kuva tulee ottaa mielellään ilman paitaa niin, että tölkki on laitettu rintojen väliin puserruksiin. Metro-lehden mukaan nännit tulee peittää leveällä teipillä, että kuva ei tule poistetuksi sosiaalisista medioista liian säädyttömänä. Osa on kuitenkin ottanut antavan kuvan rinnoistaan haastetta hieman muunnellen paita päällään. Uskaliaimmat naiset ovat kuvanneet itsensä kokonaan ilman paitaa tai teippiä pelkät hiukset tai kämmenet nännejänsä peittämässä.