Miehen järjetön urakka: Pullukasta lihaskimpuksi – uskomaton muodonmuutos

Fitness · Annika Kela

Ylipainoonsa kyllästynyt Lloyd Stevens päätti ottaa härkää sarvista ja treenata itsensä kuntoon. 35-vuotias toimistotyöntekijä koki olevansa onneton ja hän kaipasi muutosta elämäänsä. Niinpä mies jätti herkut ja epäterveelliset einesruoat ja alkoi treenata säännöllisesti.

Ammattitaitoisten personal trainereiden valmennuksella mies pääsi hyvään alkuun ja treeni alkoi tuottaa tuloksia. Kolmessa kuukaudessa Lloydista oli tullut vakuuttava lihaskimppu. Daily Mail -lehden mukaan mies omistautui kurinalaiselle treenaamiselle eikä hän lipsunut ruokavaliostaan. 13 kiloa pudottanut mies on nyt rautaisessa kunnossa. Laihdutettuaan ylipainonsa hän onnistui muuttumaan ”taviksesta” bodarivartaloiseksi vain 12 viikossa. Miehestä julkaistut ennen ja jälkeen -kuvat ovat nyt hämmästyttävää katsottavaa.

Stevenson on jättänyt toimistotyönsä IT-asiantuntijana ja kouluttautunut personal traineriksi. Lloyd paljasti lehdelle, että hänen vartalonsa ei ole vain treenin tulosta vaan ruokavalio oli muodonmuutoksessa valtavassa roolissa. 35-vuotias Stevenson on tehnyt elämässään täyskäännöksen ja kokee olevansa onnellinen valitsemallaan tiellä kehonrakennuksen parissa.

If your mind can concieve it you can achieve it! #motivation #transformation #inspiration

Kuva, jonka Lloyd Stevens (@stevenslloyd) julkaisi