Yllätys Vain elämää -kuvauksissa – myrsky vei sähköt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Vain elämää -viihdeohjelman neljännen tuotantokauden kuvaukset käynnistyivät eilen, mutta jo tänään kuvaukset kuitenkin keskeytyivät odottamattomaan tilanteeseen. Suomea parhaillaan riepotteleva kesämyrsky vei nimittäin Hirvensalmelta sähköt.

Hirvensalmella sijaitsevassa Satulinnassa sähkökatkos keskeytti Vain elämää -kuvaukset, ja ohjelmassa mukana oleva Maija Vilkkumaa päivitti kuvauksista Instagramiinsa valokuvan. Kuvassa Antti Tuisku istuu pimeässä talossa sateenvarjon kanssa.

Hirvensalmella myrskyää, Satulinnasta meni sähköt #vainelämää

Kuva, jonka maijavilkkumaa (@maijavilkkumaa) julkaisi

#huomenta yhtäänhän ei oo nukuttu #nelosenvainelämää @vikidivillegalle

Kuva, jonka En Kommentoi nyt julkaistu! (@antti_tuisku) julkaisi

Arvaa kenen huone?! #petoonirti #hirvensalmi #nelosenvainelämää #vainelämää

Kuva, jonka En Kommentoi nyt julkaistu! (@antti_tuisku) julkaisi

#nelosenvainelämää #vainelämää #taasmennään ystävän sanoin; muista olla oma dorka ittes. #jännittää #kesäleiri #musaleiri

Video, jonka En Kommentoi nyt julkaistu! (@antti_tuisku) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat