Kiinalaislapsia kävelytetään luksustalojen ohi – uskomaton syy!

Koti & Asuminen Lux · Annukka Heikkilä

Vanhemmat toivoisivat varmasti, että lapset löytäisivät itselleen mielekkään ammatin ja työtä. Moni voi toivoa lastensa myös menestyvän valitsemallaan tiellä, mutta pelkkä rikastuminen ei ole kaikille tärkeää.

Kiinassa vanhemmilla on aivan omanlaisensa keino saada pienet lapset motivoitumaan nimenomaan rahanteosta. Vanhemmat vievät lapsiaan Metro-lehden mukaan kävelylle rikkaille alueille. Vanhemmat toivovat, että lasten nähdessä isoja huviloita ja rikkaiden perheiden elämäntyyliä he haluaisivat omassa elämässään tähdätä samaan.

Lasten toivotaan motivoituvan kävelykierroksen jälkeen haluamaan rikkautta ja menestystä elämässään. Heming Island Resort and Spa on tehnyt tästä itselleen bisneksen ja myi Qingyuanissa retkiä, joihin osallistuu viikoittain noin 50 perhettä, jotka haluavat lastensa näkevän hienoja taloja.