Pikkupoikaa kiusattiin pitkien hiusten takia – sitten paljastui syy kasvatukselle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori floridalaispoika on hämmästyttänyt urhealla teollaan ihmisiä ympäri maailmaa. Yhdeksänvuotias pikkupoika nimittäin ryhtyi kasvattamaan hiuksiaan voidakseen lahjoittaa ne jonain päivänä syöpäsairaille lapsipotilaille.

Metro-lehden mukaan Christian McPhilamyn äiti Deanna Thomas kertoi, että Christianin kasvatusprojekti sai alkunsa siitä, kun nuorukainen näki televisiossa Saint Jude -syöpäsairaalan mainoksen ja se kosketti häntä.

Koululainen halusi auttaa ja alkoi kasvattaa hiuksiaan pitkäksi. Koulussa hän joutui kuitenkin heti kiusaajien silmätikuksi ja Christiania kutsuttiin jatkuvasti tytöksi.

Häntä myös yllytettiin leikkaamaan hiukset tarjoamalla niistä rahaa. Kiusaaminen ei lannistanut Christiania, sillä hän tiesi tekevänsä jotain tärkeää. Nyt kaksi vuotta myöhemmin pojan hiukset on leikattu.

McPhilamyn pitkistä ja vahvoista hiuksista onnistuttiin saamaan jopa 4 poninhännällistä hiuksia. Christian on tempauksellaan osoittanut olevansa esimerkillisen urhea nuori mies, jolla on elämänasenne kohdillaan. Pojan tempausta on ylistetty maailmanlaajuisesti.