Titanic rakennetaan uudelleen – täydellinen kopio alkuperäisestä

Matkailu · Stara.fi

Kiinalaiset ovat saaneet viime aikoina ihmetystä osakseen esimerkiksi rakentamalla kopioita kokonaisista kaupungeista, kuten Pariisista ja Las Vegasista. Nyt työn alla on hurja suunnitelma rakentaa täydellinen kopio legendaarisesta Titanic-laivasta.

Splash
Splash

Seven Star Energy Investment Group aikoo rakentaa vuonna 1912 jäävuoreen törmänneen Titancin käytännössä uudelleen mahdollisimman autenttisesti. Hurjan hankkeen budjetti on 164 miljoonaa dollaria, josta tulee valmistumisensa jälkeen Dayingin turistikohteen uusi nähtävyys.

Valmistuttuaan aluksen on määrä kyetä esittämään turisteille mitä laivassa tapahtui jäävuoreen törmäyksen jälkeen. Alus tullaan rakentamaan Wuchangin telakalla Kiinassa. Titanic on nauttinut Kiinassa suurta suosiota vuonna 1997 ensi-iltansa saaneen nimikkoelokuvansa myötä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash