Britit tuhlaavat treffeillään – keskihinta peräti 167 euroa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Match.com teki kyselyn selvittääkseen, kuinka paljon ihmiset käyttävät eri maissa rahaa treffeille valmistautuessaan ja itse treffeillä ollessaan. Iso-Britannia vei voiton kirkkaasti tuhlaamalla lähes kolminkertaisen määrän muihin eurooppalaisiin verrattuna.

Italialaiset käyttivät treffeillään noin 60 euroa, ranskalaiset 43 euroa ja saksalaiset 54 euroa. Englannissa treffeillä käytettiin noin 167 euroa, mikä on huomattavan paljon enemmän muihin maihin verrattuna. Treffeihin panostetaan muutenkin Englannissa enemmän, ja vuoden 2014 aikana ihmiset käyttivätkin yhteensä 5,5 miljardia treffeihin.

Englannissa jaksetaan edelleen panostaa romantiikkaan ja treffeille menemiseen nähdään vaivaa. Valmistautumisessa rahaa käytettiin uusiin vaatteisiin, kosmetiikkaan, kampaajiin, lahjoihin ja kauneussalonkeihin. Treffeillä ollessa rahaa kului viihteeseen, ravintoloihin ja erilaisiin pubeihin.