eBay esti naista myymästä tontteja Auringosta – haastoi oikeuteen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Espanjalaisnainen on haastanut eBay-palvelusivuston oikeuteen, sillä hänen myynti-ilmoituksensa oli poistettu netistä ja naista oli estetty laittamasta uutta tilalle. Maria Angeles Duran yritti myydä tontteja Auringosta, sillä hän väittää omistavansa sen.

Metro-lehden mukaan vuonna 2010 Angeles Duran ilmoitti ostaneensa Auringon ja hän suunnitteli veloittavansa aurinkoenergian käytöstä. Nainen kertoi, että etenkin kuluttajat, jotka omistivat aurinkopaneeleita, joutuisivat maksamaan hänelle energian hyödyntämisestä.

Toistaiseksi Maria ei ole lähettänyt laskuja kuluttajille. Sen sijaan Maria alkoi myydä tontteja Auringosta eBayssa. Angeles Duran ilmoitti, että neliömetrin kokoisen tontin saisi Auringosta yhden euron lähtöhintaan. Yllättäen ilmoitus poiki jopa 600 tarjousta tonteista ja nainen tienasi 1200 euroa tonttikaupoillaan.

Sitten eBay huomasi ilmoituksen ja poisti sen sivuilta. Palvelu katsoi ilmoituksen olevan törkeä huijaus. Asiasta tyrmistynyt Angeles Dura on nyt haastanut eBayn oikeuteen ja vaatii 10.000 euron korvausta yritystoimintansa tappioista. Jos asia päätyy oikeuteen asti, on todennäköistä, että se tulee Maria Angeles Duranille kalliiksi.