Teinityttöjen päiväuni pokasi supermallin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi tämän hetken kuumimmista huippumalleista on iskenyt silmänsä Joe Jonasiin. Äskettäin sinkkuuntunut Gigi Hadid on yhdistetty jo useaan julkkispoikamieheen, joista yksi on muun muassa Lewis Hamilton. Nyt kaunotar on kuitenkin nähty hempeissä tunnelmissa Joe Jonasin kanssa.

Teinityttöjen unelmana pidetty Joe Jonas on yksi Jonas Brothers -bändin jäsenistä. TMZ-viihdesivuston mukaan tarkkasilmäiset fanit ovat bonganneet parin viettämässä aikaa yhdessä Torontossa ja paparazzien ottamien kuvien perusteella parin välit näyttävät olevan erityisen läheiset.

Sinkkuelämästä nauttiva mallikaunotarelle näyttäisi riittävän kysyntää. Muiden huippumallien tavoin myös Gigi on kiireinen mallinuransa vuoksi ja vaikuttaa siltä, että hän valikoi treffikumppaninsa tarkkaan. Se on varmaa, että monien teinityttöjen sydämet särkyvät, jos Joe Jonas alkaa seurustella Hadidin kanssa.