Ällistyttävä uutuus: Pizzan täytteenä on pizzaa!

Ruoka · Tim Isokivi

Pikaruokaketjujen ruokalistoilla nähdään aika-ajoin toinen toistaan erikoisempia uusia ruokalajeja, kuten pizzaburgereita, hot dog -pizzoja ja hampurilaisia, joiden sämpylä on korvattu friteeratulla kanalla. Nyt newyorkilainen pizzeria on vienyt tämän ruokatrendin vieläkin pidemmälle.

Sending out a 10 pie order of Mini Vinnie Pizza on Pizza pizzas! #pizzaonpizza #minivinnies #vinnies

Kuva, jonka Vinnies Pizzeria (@vinniesbrooklyn) julkaisi

Brooklynissa sijaitsevan Vinnie’s Pizzerian erikoisuus on ruokalistalta löytyvä Mini Vinnie. Lihojen ja kasvisten kaltaisten perinteisten täytteiden sijaan sen juuston päällä nähdään pienempiä pizzaviipaleita. Pizza-pizzasta on arvatenkin tullut hitti sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun uutuusherkkua esiteltiin ravintolan Instagram ja Tumblr -blogeissa.

"I'll have a slice pizza with slices of pizza please." #HotPizzaOnPizzaAction #meta #pizza #vinnies

Kuva, jonka Vinnies Pizzeria (@vinniesbrooklyn) julkaisi