Vanhus menetti lempipaikkansa bingossa – kosti autolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pelejä pelatessa ja muissa kisailun merkeissä voittaminen tuntuu aina hyvältä. Jos kuitenkin häviää, kuuluisi hyviin tapoihin käydä kättelemässä voittajaa ja arvostaa toisen onnistumista siitä huolimatta, että oma epäonnistuminen ottaisikin päähän.

Eräs vanhus on nyt pidätettynä vahingonteon vuoksi, koska hän menetti malttinsa toiseen pelaajaan jo ennen pelin alkamista.

Floridalainen 82-vuotias mies on pidätettynä, koska hän puhkoi erään naisen henkilöauton renkaat. Fox 13 News -kertoo miehen tuohtuneen naiselle bingossa tapahtuneen erimielisyyden vuoksi. Nainen oli ilmeisesti vienyt miehen vakiopaikan bingon pelisalissa, mikä oli harmittanut miestä niin paljon, että hän oli käynyt purkamassa vihansa naisen autoon.

Nainen oli juhlimassa 88-vuotissyntymäpäiviään eikä hän osannut kuvitellakaan, että miehen vakiopaikka salissa olisi hänelle niin tärkeä, että hän puhkoisi naisen autosta renkaat niiden vuoksi. Valvontakamera on tallentanut videolle tilanteen, kun mies kävelee rakennuksesta ulos ja käy puhkomassa autosta kaikki neljä rengasta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.