Martin Garrix tähdittää Weekend Festivalia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen Martin Garrix saapuu elokuussa Weekend Festivalia. Garrix kipusi maailman elektronisen musiikin eliittiin Animals-kappaleellaan pari vuotta sitten, ja hän on onnistunut nousemaan maailman suurimpien festivaalien päälavoille muiden konemusiikkitähtien kanssa.

Weekend Festivaleilla esiintyy myös esimerkiksi Henry Krinkle ja DJ-tuottaja JS16. Uudella rantalavalla nähdään lisäksi tulokkaat Yas Lo ja Laz Perkins, jotka tuovat nu-disco ja future house -lisämausteita. Uudella livestagella nähdään muun muassa Sini Sabotage, Nikke Ankara, TCT, Sanni ja Tippa T.

Weekend Festivalin päätähtiä ovat Garrixin lisäksi David Guetta, Avicii, Hardwell, Armin van Buuren, Showtek ja Rudimental. Tapahtuma järjestetään Helsingin Kyläsaaressa 7.-8. elokuuta.