Lady Gaga läpinäkyvässä verkkoasussa – ei peittänyt juuri mitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gaga kerää katseita ja saa paljon huomiota näyttävän tyylinsä vuoksi. Gaga osaa kohauttaa pukeutumisellaan kerta toisensa jälkeen ja poptähden asuvalintoihin ja asusteisiin kiinnitetäänkin aina paljon huomiota. Viime aikoina laulajatar on palannut rohkeiden asuvalintojen pariin.

Splash
Splash

Eilen Lady Gaga kuvattiin Lontoossa, jossa hän vieraili Philip Treacyn hattukaupassa melko odottamattomassa asussa. Muiden ihmisten ollessa täysissä pukeissa ilmaantui laulaja kauppaan puolialastomana, sillä hän oli pukeutunut täysin läpinäkyvään verkkoasuun.

Taannoin Lady Gaga nähtiin Met Gala -hyväntekeväisyysgaalassa jalassaan Minna Parikan suunnittelemat näyttävät korkokengät. Lady Gaga on nähty ennenkin Minna Parikan kengissä. Suunnittelija itse on lahjoittanut laulajattarelle aiemmin sarjakuva-aiheiset korkokengät, jotka nähtiin Gagan jaloissa naisen vieraillessa Suomessa The Born This Way Ball -kiertueensa aikana.

Splash
Splash
Splash
Splash