Tosimies grillaa pihvinsä laavavirrassa

Ruoka · Tim Isokivi

Grillauskausi tekee tuloaan hyvää vauhtia, ja pian useiden suomalaiskotienkin pihalta voi haistaa herkullisen grilliruoan tuoksun. Osa ruoanlaittajista vannoo perinteisen hiiligrillin nimeen, kun taas toiset suosivat kaasu- ja sähkögrillejä.

Splash
Splash

Kovimman luokan grilliharrastajat eivät edes vilkaise kaupoissa myytävien grillien puoleen, vaan paistavat pihvinsä vaikkapa sulan laavan avulla. Stara kertoi viime vuonna laavalla grillaavasta ravintolasta.

Samaan tapaan ruokaa tekevät myös Syracusen yliopiston tutkijat tuoreella Youtube-videolla. Miehet ovat kertoneet NPR-sivustolla halunneensa luoda kaikkien aikojen kuumimman grillin, ja projekti näyttää onnistuneen toivotunlaisella tavalla. He eivät tosin ole ensimmäisiä lajissaan, mutta hyvin grillaus näyttää sujuvan.

YouTube
YouTube
Splash
Splash