Viimeinen kemoterapia päättyi ilon kyyneliin – potilasta kosittiin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kouluajoista asti seurustellut pariskunta oli saanut ikäviä uutisia vuoden 2015 helmikuussa. Tyttöystävällä oli nimittäin todettu Non-Hodgkinin lymfooma. Nuori nainen joutui osallistumaan useisiin hoitoihin ja yhtenä osana niihin kuuluivat kemoterapiahoidot.

Poikaystävä oli suunnitellut kosivansa tyttöystäväänsä ja hän päättikin yllättää naisen viimeisen kemoterapiahoidon jälkeen. Elite Daily -lehden mukaan Lucas D’Onofrio ilmoitti aikeistaan sairaalalle ja henkilökunta avusti häntä ihastuttavassa yllätyksessä. Myös pariskunnan perhe oli saapunut paikalle juhlistamaan kemoterapian päättymistä ja parin uutta taivalta kihlaparina.

Netissä on julkaistu koskettava video hetkestä, jolloin Lucas kosi tyttöystäväänsä. Viimeinen kemoterapiahoito päättyi ilonkyyneliin, sillä rankka hoitojakso oli tullut päätökseensä ja sen lisäksi neitokaisen tulevaisuus sai ilahduttavan käänteen. Syöpähoitojen jälkeen pariskunta pääsi keskittymään iloisempiin asioihin, joihin kuului muun muassa häiden suunnittelu.