15-vuotias kantoi pikkuveljeään 91 kilometriä – pysäyttävä syy!

Viihdeuutiset · Stara.fi

15-vuotias poika halusi kävellä pikkuveljensä vuoksi 91 kilometrin matkan nostaakseen tietoisuutta kehitysvammaisuudesta. Hunter Gandee -niminen isoveli kantoi kahdeksanvuotiasta Braden-pikkuveljeään koko matkan alusta loppuun saakka.

Braden oli koko 91 kilometrin ajan kiinnitettynä isoveljensä reppuselkään. Kun Hunter oli alkanut väsymään, pikkuveljen kantoasentoa oli välillä vaihdettu ja veli otti hänet valjaissa etupuolelle omille käsivarsilleen. Matka alkoi Lambertvillesta läheltä veljesten kotia Michiganissa perjantaina ja päättyi kolmen päivän kävelyn jälkeen sunnuntaina.

Loppuun päästyään Hunter kommentoi Metro-lehden mukaan hänen selkänsä olevan kipeä. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun veljekset tekivät tällaisen kävelyn kasvattaakseen tietoisuutta ja kerätäkseen perustamalleen The Cerebral Palsy Swagger -järjestölle rahaa. Edellisellä kerralla Hunter käveli 65 kilometrin matkan pikkuveli itseensä kiinnitettynä.

Perustamansa järjestön keräämien rahojen avulla pojat ovat pystyneet rahoittamaan Bradenin koulun pihalle leikkikentän. Hunterin mukaan käveleminen paikasta toiseen on ollut paras keino tavoittaa ihmisiä ja saada heidät välittämään.