Drake ostamassa ”yhden maailman merkittävimmistä taloista” 26 miljoonalla eurolla

Koti & Asuminen Lux · Stara.fi

Räppäri Drake on tullut tunnetuksi paitsi musiikistaan myös monista kahnauksista, joihin on usein liittynyt myös jonkinasteista väkivaltaa. Taannoin hän ajautui tappelun räppäri P. Diddyn kanssa DJ Khaledin järjestämissä bileissä ja joutui sairaalaan. Nyt hän on ostoksilla.

Splash
Splash

Drake on ostamassa Kanadan Torontosta maailmankuulun talon, joka on MOMA-taidemuseon toimesta yhdeksi maailman merkittävimmistä taloista. Shinan Govanin mukaan Drake on seurueineen käynyt jo paikan päällä katsastamassa viisikerroksista luksustaloa, jonka hinta on 26 miljoonaa euroa. Talon rakennutti aikoinaan viulisti-matemaatikko James Stewart. Kanadan rikkain mies, David Thomson, asuu talon naapurissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash