Mustang yllytti katukisaan – kiihdytys päättyi valopylvääseen

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuskit, joilla on tehokas auto allaan voivat välillä joutua kiusauksen eteen. Kaasujalka saattaa tuntua kevyeltä, kun auto kiihtyisi niin mukavan vaivattomasti suoralla tiellä. Oman ja muiden turvallisuuden vuoksi pitäisi kuitenkin noudattaa voimassa olevia nopeusrajoituksia välttääkseen onnettomuudet.

Eräs Mustangia ajava kuski joutui todellisen kiusauksen eteen ollessaan liikennevaloissa pysähdyksissä Pontiac GTO:n vieressä. Kun valo vaihtui vihreäksi, autot alkoivat kaasuttamaan. Mustang-kuski katsoi, lähteekö Pontiacia ajava leikkiin mukaan. Kun Pontiac alkoi kiihdyttämään, Mustang-kuski painoi kaasun pohjaan ja menetti autonsa hallinnan välittömästi.

Katukisa menee pahasti pieleen Mustangin suistuessa sateiselta ja liukkaalta tieltä nurmelle. Auto törmäsi suoraan valopylvääseen kaataen sen kumoon. Mustang onnistui juuri ja juuri pujahtamaan kahden viereisellä kaistalla ajavan auton välistä niin, että aiheutti pelkästään omalle autolleen vahinkoa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat