Naisten häpykarvoitus – tällainen alapää vetoaa miehiin

Lifestyle · Stara.fi

Miesten alapään karvoituksen huolittelemisesta on tullut yleisempää kuin aiemmin, mutta edelleen naisten häpykarvoitus on se, josta puhutaan. Kesän tullen keskustellaan sokeroinnista, vahauksesta, bikinirajan siistimisestä tai kaiken karvan poistamisesta.

Häpykarvoitus löytyy kaikilta ja se jakaa mielipiteitä. Huffington Post kertoi AskMen.com-sivuston tekemästä kyselystä, johon miehet osallistuivat vastaamalla millainen naisten häpykarvoituksen tulisi olla. Kyselyssä haluttiin tietää myös, että lähtisikö mies siistimättömän häpykarvoituksen vuoksi naisen vuoteesta pois.

Huffington Post teki tutkimuksen pohjalta havainnollistavat kuvat, joiden mukaan 41 prosenttia miehistä suosii kokonaan paljasta karvatonta ihoa häpyalueella, 38 prosenttia trimmattua tai muotoiltua ja 5 prosenttia piti luonnollisuutta parhaana. 15 prosenttia miehistä oli sitä mieltä, että naisten tulisi pitää karvoitusta sellaisena, että he tuntevat itse olonsa seksikkääksi.

Yhdeksän prosenttia vastanneista on jättänyt sänkyyn päätyneen treffi-illan kesken sen vuoksi, että naisen alapääkarvoitus ei ole miellyttänyt. Miehet tunsivat myös jonkin verran velvollisuutta siistiä omaa karvoitustaan ja vain 12 prosenttia miehistä ei ollut kiinnostunut siitä, miltä heidän puskansa näyttää.