Tyttö antoi sammuneelle pojalle suuseksiä – poika tuomittiin raiskauksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias opiskelija potkittiin pois Amherst College -nimisestä yliopistosta, joka sijaitsee Massachusettsissa. Pojan opiskeluoikeus evättiin sen jälkeen, kun hänet oli tuomittu raiskauksesta tytön annettua hänelle suuseksiä.

Poika oli ollut humalassa ja sammunut sohvalle, kun eräs opiskelijatyttö oli antanut hänelle suuseksiä pojan tietämättä. Kaksi vuotta tapahtuman jälkeen vuonna 2014 tyttö haastoi pojan oikeuteen raiskauksen vuoksi. Poika tuomittiin syyllisenä seksuaalirikokseen ja hän menetti sen myötä myös opiskelupaikkansa.

Metro-lehden mukaan on käynyt kuitenkin ilmi, että tyttö on valehdellut. Hän oli lähettänyt ystävilleen heti tekonsa jälkeen tekstiviestejä, joissa kertoi tehneensä jotain tuhmaa ja myönsi, että ei ole puhdas pulmunen.

Tuomion ja rikosmerkinnän poistamisesta huolimatta koulu ei ole antanut pojalle opiskelupaikkaansa takaisin. Pojan asianajaja Max D. Stern nosti asiakkaansa kanssa syytteen toukokuun lopulla yliopistoa vastaan tuomiovirheen vuoksi.