Duudsonien karmaiseva pila retkeilykaupassa: ”Luulin maailmanlopuksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on lukemattomia tarinoita olennoista, joista ei kuitenkaan ole saatu varmoja todisteita. Eräs tunnnetuimmista on Yhdysvalloissa asuva Isojalka, jonka huhutaan olevan yli kaksimetrinen karvainen lihaskimppu. Nyt Duudsonit ovat paljastaneet oman Isojalkansa.

Suomalaiset järjestivät nimittäin retkeilyvälineliikkeeseen työhaastattelun, jonne kutsuivat pahaa-aavistamattomia työnhakijoita haastatteluun. Sitten he pyysivät työnhakijoita heittämään täytettyä Isojalkaa muovipullolla, joka kuitenkin aiheutti jotain todella odottamatonta

Pian myymälässä kylvi kauhua jättiläinen, joka viskoi myös Duudsoneita sinne tänne. Eräs nuori mies totesi luulleensa, että maailmanloppu olisi käynnistynyt.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat